Gastenboek

Heeft u vakantie gevierd in de villa De Holteresch. Wij nodigen u graag uit om hier uw ervaringen te delen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.142.40.43 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
48 berichten.
Thea Dekker Thea Dekker uit Heemskerk heeft geschreven op 9 november 2023 om 21:43
We verbleven hier met vrienden om etappe 11, 12 en 13 van het pieterpad te lopen. Wat een geweldig luxe huis. Ieder eigen ruime badkamer, sfeervol ingericht en alles aanwezig in de keuken. Heerlijk verscholen in het bos met mooi uitzicht. Daarbij hadden we ook nog mooi zonnig weer. Een aanrader. We hebben genoten.
Mieke Mieke uit Soest heeft geschreven op 14 maart 2022 om 10:43
Om ons 30-jarig huwelijk te vieren zaten we met onze zoon en schoondochter het laatste weekend van februari in de Holteresch. Wat een heerlijk luxe huis om te verblijven, van alle gemakken voorzien. Lekker rustig aan het eind van een pad en met de fiets in nog geen 10 minuten in het centrum. We hadden fantastisch weer en zelfs de eekhoorns hadden het voorjaar al in hun kop en zaten elkaar met z’n drieën achterna! Kortom, voor herhaling vatbaar!
Anouk Anouk heeft geschreven op 22 oktober 2021 om 10:54
In juli 2021 hebben wij heerlijk een paar dagen in de villa mogen verblijven. Alles was aanwezig, de villa was schoon en modern en had enorm veel ruimte. De tuin en buitenruimte +buitenhaard waren heerlijk! We hebben ook enorm van de omgeving genoten. Jody was flexibel, snel en enorm vriendelijk in het contact. 100% een aanrader!
Adeline Adeline uit Huizen heeft geschreven op 28 februari 2021 om 17:10
Wat een top huis dit! Wij hebben zo genoten van het huis en de omgeving. We zijn 2 jonge stellen en waren op zoek naar een woning met ruimte en in de rust. Dat heb je zéker bij De Holteresch! Dit huis is daar helemaal geschikt voor. Je waant je midden tussen de bomen, in de rust. Het huis was súper schoon. Alles netjes geregeld. Schone badkamers, schone keuken. Een super fijne open haard, zowel binnen als buiten. Wij hadden een weekend met super mooi weer en ook de buitenruimte was ideaal ! Genoeg plekjes om te zitten, veel grond om de woning heen. Echt een aanrader! We werden super welkom en gastvrij ontvangen. Wij weten zeker dat we hier nog een keer terug komen!
Erik Erik heeft geschreven op 30 december 2020 om 18:01
Een heerlijke week gehad in de Holteresch. Door veel regen en de lock down veel tijd in het huis doorgebracht wat van alle gemakken is voorzien en lekker licht is door de vele ramen maar ook privacy heeft. Jody is een zeer hartelijke gastheer. Het huis was in gezellige kerstsfeer gebracht en aangekleed. Erg feestelijk. Met de haardvuren aan was het helemaal compleet. We komen graag nog een keer terug.
Families Stelpstra + Buijs Families Stelpstra + Buijs uit Monster heeft geschreven op 24 november 2020 om 13:21
Wat een heerlijk huis is De Holteresch! Gastheer Jody zorgde voor een warm welkom. Het huisje heeft het luxe gevoel van een hotel met een fijne huiselijke sfeer. Mooie afwerking, mooie materialen, 2 badkamers, prima bedden en in de keuken zijn alle faciliteiten aanwezig. Het huisje ligt op een superfijne plek, aan het eind van een pad, waardoor je veel privacy hebt. En in de rest van de omgeving kun je heerlijk wandelen. Zutphen en Deventer allebei een half uurtje met de auto; top! We komen zeker terug. Dank Jody!
Annamarie Annamarie uit Utrecht heeft geschreven op 9 november 2020 om 10:14
We zijn een stel (40+) uit Utrecht en waren op zoek naar rust en de natuur. We hebben genoten in de Holteresch! Heerlijk gefietst, gewandeld, gastvrije omgeving en gastheer. Ondanks de corona volop koffie / lunch to go gelegenheden in de omgeving. Sallandse Heuvelrug was ook in dit seizoen prachtig! Het huisje was van alle gemakken voorzien en is zo mooi licht door de lichtkoepel, de vele raampartijen en het wijdse uitzicht. Het is genieten van de natuur op pad maar ook vanaf de bank met een boek bij het haardvuur. In de avond romantisch genoten van de sterrenhemel vanaf de bank. De fietsen konden we onderbrengen in een bijbehorende schuur. Ideaal!
Familie De Koning Familie De Koning uit Velserbroek heeft geschreven op 18 oktober 2020 om 15:56
Wij hebben een heerlijke midweek in De Holteresch doorgebracht. Een luxe en comfortabel huis in een schitterende omgeving. De Holteresch is een mix van "een warm thuis" en "het hotel gevoel". Een moderne inrichting, goede bedden, mooie badkamers, zeer complete keuken, open haard binnen maar ook een heerlijk en zeer ruim terras met een openhaard buiten! De omgeving is ontzettend mooi. Holten is een leuk dorpje waar alles aanwezig is. Wij zijn en dag naar Deventer geweest. Een hele mooië Hanzestad met een groot plein en leuke kleine straatjes. De Holterberg is ontzettend mooi met een zeer diverse natuur. Eigenlijk was een midweek te kort. Wij zien onszelf nog wel een keertje terug komen in de De Holteresch. Jody heel erg bedankt voor je gastvrijheid!
Anita Anita uit Den Helder heeft geschreven op 24 augustus 2020 om 18:58
Een heerlijk lang weekend gelogeerd in De Holteresch. Wat een schitterend mooi huis, heel compleet ingericht, prachtig gelegen in de natuur, heerlijk rustig en relaxed. Ook complimenten voor de gastheer Jody, prettige persoonlijkheid en alles keurig geregeld. Hier gaan we zeker terug komen. Anita Dirk Irene Tom
Ine van Cranenbroek Ine van Cranenbroek uit Valkenswaard heeft geschreven op 22 augustus 2020 om 09:15
Samen met vrienden een heerlijke week beleefd in "de Holteresch"! Fantastisch huis met alle voorzieningen ,veel buitenruimte met mooi gelegen terrassen . Een dikke 10 en 'n aanrader voor ieder die van comfort, rust en mooie omgeving houdt!
Peter Peter uit 'S-HERTOGENBOSCH heeft geschreven op 6 juli 2020 om 20:10
Wij sluiten ons helemaal aan bij berichten hieronder in het gastenboek. Het is een perfecte plek. Wij waren met 2 maar met 4 is het huisje ook prima door de gescheiden badkamers. Een plek om naar terug te gaan
Ton Ton uit Dordrecht heeft geschreven op 30 mei 2020 om 21:35
Vaak zijn foto’s mooier gemaakt als de werkelijkheid maar daar was hier geen spraken van.Bij aankomst werden wij opgewacht netjes rondgeleid en wegwijs gemaakt door de eigenaar . Waarna we konden genieten van de villa waar totaal niets aan ontbrak deze villa is werkelijk van alle gemakken voorzien en is in perfecte staat en super schoon. Eigenlijk is er niets op aan te merken prachtige badkamers ,hele goede bedden één en al top. Dit is echt een villa die ik aan iedereen aan durft te raden , Jody alsnog bedankt.
Wilma van Leeuwen Wilma van Leeuwen uit Den Haag heeft geschreven op 21 mei 2020 om 07:55
Wij waren voor een lang weekend in de Holteresch met vrienden. Zij kenden het al en waren erg enthousiast over het huis en de omgeving. Vandaar dat het niet moeilijk zoeken was toen we nog een weekend weg wilden. Ze hadden niets te veel gezegd, schitterend compleet huis met alles er op en eraan. Mooie ruime slaapkamers met heerlijke bedden. Royale badkamers, kortom fantastisch. De terrassen en de tuin zijn super. Je zit helemaal vrij met een grote tuin rondom. Wij komen hier zeker nog een keer terug. Nogmaals dank Jody!
Ellen Ellen uit Oudkarspel heeft geschreven op 11 mei 2020 om 19:35
Op advies van mijn zus en zwager omdat wij er toch even tussenuit wilde in deze bijzondere (Corona) tijd een last minute kunnen boeken in de Holteresch. Zij waren hier al een keer geweest en waren zeer tevreden. En echt, er was nog gelukkig plek, niets was teveel gezegd! Geweldig was het! Natuurlijk was het weer ook top, elke dag zon. Alles in het huis is aanwezig en ziet er goed uit. Op terras 1 nuttigen wij het ontbijt. Daarna heerlijk wandelen in de omgeving. Holten en Nijverdal. En in de avond op terras 2 heerlijk genoten van de buitenhaard. En in de late uurtjes van de openhaard binnen. Wat wil een mens nog meer. Echt genoten van deze paar dagen, rust, geluiden van vogels en gewoon even niets moeten, de dagen zijn omgevlogen. Nogmaals bedankt. En misschien tot ziens. Gerard en Ellen
carry carry uit houten heeft geschreven op 25 april 2020 om 14:35
De Holteresch is een prachtig, comfortabel huis. Fijn dat er 2 slaapkamers met eigen sanitair zijn. Heerlijk terras met uitzicht op bomen, vogels, eekhoorns... Fijn dat de elektrische fietsen in de schuur konden staan, waar ze ook opgeladen konden worden. Het Nespresso apparaat is ingeruild voor een Dolce Gusto. De omgeving nodigt uit tot wandelingen en lange fietstochten. In "corona tijd" eigen picknickmand meenemen voor onderweg, want alle leuke restaurants, terrasjes waren dicht. Maar op het eigen terras is het ook goed toeven!
Bram Bram uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 6 april 2020 om 09:37
Normaal gesproken boeken we nooit twee keer hetzelfde huisje maar De Holteresch is ons zo goed bevallen in November 2019 dat we vorige week (April 2020) nogmaals een week hebben geboekt! Het huisje is voorzien van alle luxe en dat midden in de natuur! Leuke zitplekjes, de tuin zit vol met vogels en geregeld zie je eekhoorns en konijnen voorbij huppelen. Leuke dorpjes in de nabije omgeving, schitterende Sallandse heuvelrug (tip: huur e-bikes want het is inderdaad op en af!), heerlijke bakker en ga zo maar door! Wat ons betreft een absolute aanrader! Bedankt Jody voor alle gastvrijheid!
Rianne Weijn Rianne Weijn uit Zevenaar heeft geschreven op 22 juli 2019 om 12:51
Wat hebben wij genoten van een midweek Holteresch.Het huis en de plek is nog mooier dan op de site. Van alle gemakken voorzien wat een luxe.Een mooi uitzicht en elke dag bezoek van de bonte specht en de eekhoorns. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen en leuke plaatsjes ontdekken. En vergeet niet de lekkere bakker in het dorp met terras voor gebak en heerlijk ijs.Een plek om verliefd op te worden wij komen zeker terug . Jody bedankt voor de gastvrijheid Groetjes Agnes Geert Emiel en Rianne
Ria Ria uit Voorschoten heeft geschreven op 15 juli 2019 om 18:16
Beste Jody, zoals ook al naar jou uitgesproken “de Holteresch” is fantastisch! Wij hebben met z’n vieren genoten van een lang weekend in dit prachtige luxe huis in een mooie omgeving. Van alle gemakken voorzien en heerlijk om te verblijven. Wij komen absoluut nog eens terug. Nogmaals dank voor je gastvrijheid. Ria en Wil, Fia en Lambert
Adri en Annemiek Adri en Annemiek uit Den Haag heeft geschreven op 12 september 2018 om 16:22
Beste Jody. We zijn dit jaar voor de 2e keer geweest en het is ons meer dan goed bevallen. Deze keer zijn we 2 weken geweest. Tijdens de hittegolf konden we het door op verschillende terrassen te zitten goed uithouden. We kijken uit naar volgend jaar!
Frank en Marion Frank en Marion uit Haarlem heeft geschreven op 8 september 2018 om 15:02
Wij waren hiervoor een weekje te gast van 24 t/m 31 augustus, die week was omgevlogen. Wat een heerlijk ruim, licht en luxe huis, smaakvol ingericht en van werkelijk alle gemakken voorzien. Fietsen konden we veilig opbergen. Mooie fietsroutes in de directe omgeving, zoals "De Sallandse heuvelrug". Jody, bedankt voor je gastvrijheid, en we komen graag nog een keer terug!