Gastenboek

Heeft u vakantie gevierd in de villa De Holteresch. Wij nodigen u graag uit om hier uw ervaringen te delen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.171.146.141 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
P. Huisman P. Huisman heeft geschreven op 9 oktober 2016 om 11:09
De laatste week van september genoten van "de Holteresch". Prachtige, luxe bungalow op een heerlijk rustig plek midden in de natuur. Goede uitvalbasis om te wandelen en fietsen op de Sallandse Heuvelrug.
A van der Velde A van der Velde heeft geschreven op 6 augustus 2016 om 09:52
Super midweek gehad!! Heerlijk huis midden in de bossen. De rust en het huis, van alle gemakken voorzien, voor herhaling vatbaar!!!
J. Schouten J. Schouten heeft geschreven op 17 juni 2016 om 14:53
We hebben genoten van "de Holteresch". Een prachtige nieuwe bungalow waar niets aan ontbreekt. Alles is nieuw en zeer schoon. De bungalow ligt op een rustige plek waar je kan genieten van de natuur eromheen. Ook het contact met de eigenaar Jody was prima. Kortom, een klein weekje genoten! Fam. Schouten
Fam.S. Fam.S. uit Utrecht heeft geschreven op 30 mei 2016 om 13:51
Paasweekend 2016 met twee stellen in de Holteresch doorgebracht. Een fantastische bungalow met de luxe van een 4-sterrenhotel! Ondanks het koude weekend was het huis lekker warm en 's avonds stookten we de open haard. Elk stel had een eigen ruime badkamer. Top!
A. Wardani A. Wardani uit Den Haag heeft geschreven op 7 mei 2016 om 09:46
Zaterdag 2 April hebben mijn vrouw en Ik een weekend op de Holteresch doorgebracht. In een sfeervol ingerichte bungalow die van alle gemakken was voorzien. Het was echt genieten van de prachtige omgeving waar we heerlijk gefiest hebben. Het gezellige dorp Holten vlakbij en op twin tig minuten rijden de prachtige historise stad Deventer! Voor ons is de Holteresch echt een aanrader! Fam Reelick-Wardani